maanantai 21. heinäkuuta 2014

The olohuone




Miten en voi osata kuvata suoraan. Kuitenkin, tuossa on se meidän uusi TV-taso jonka suunnittelin Ikean suunnitteluohjelman avulla. Ihan kivan näköinen ja tuli lisää tilaa olohuoneeseen, kun on huomattavasti kapoisampi kuin edellinen. Katseltiin myös uutta sohvapöytää, nykyisessä ei oikein ole mitään säilytystilaa ja kaikki tavarat ovat "rumasti" esillä.

4 kommenttia:

  1. onpa tosi kiva tv-taso, tuo varmasti nielee sisäänsä juuri sopivasti tavaraa :) oon itsekin suunnitellut tv-tason ostoa, ja juuri joku tuollainen valkoinen olisi aika unelma :) muutenkin ihana blogi sinulla, tää ulkoasu on todella kiva ja persoonallinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo, kyllä sinne mahtuu kivasti tavaraa, yläkaapeissa on "kippisaranat" eli aukeavat ylöspäin, näihin me laitettiin pelikonsolit ja kotiteatteri ja alemapana ovat ihan normilaatikot, joissa on pelit ja leffat. Kuvasta ei varmaan huomaa, mutta laatikoiden etuosat ovat vain valkoisia ja tv-taso on muuten mustanruskea. :) ja kuvan oton jälkeen lisäsimme yläkaappeihin vetimet, mutta enpä ole jaksanut päivittää kuvaa, heh.

      Kiitos vielä paljon ulkoasun kehusta!! :)

      Poista
  2. Aivan ihana banneri! Tosi kaunis :) Ja tosi hyvännäköinen on tuo olohuonekuvasikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin pidän bannerista. Siitä tuli kivan värikäs. :) ja kiitoksia kuvakehusta!!

      Poista