tiistai 18. marraskuuta 2014

Pieni neulontakatsaus


Niin se kuukausi taas melkein vierähti edellisestä postauksesta, mutta ei se mitään! On tullut hieman neulottua tässä ja olen pähkäillyt eri joululahjaideoiden parissa. Kuvissa näkyvä pinkki huivi on ollut meikäläisellä jo useamman kuukauden varmaan kesken, mutta kun huivien tekeminen tuppaa kyllästyttämään niin sitä sitten aloittelee kaikkea kivaa siinä välissä. Otin kuvat huivin oikealta ja nurjalta puolelta. Se on tehty samalla neuletyylillä kuin villasukan vahvistettu kantapää. Itse ainakin tykkään siitä miltä se näyttää, kivaa vaihtelua tavanomaiseen joustinneuleeseen.

Eilen illalla olin äidillä kylässä ja aloittelin neulomaan itselleni kämmekästä ja siitäkin otin muutaman kuvan. Käytin kahta eriväristä Novitan Hile -lankaa, pinkkiä ja harmaata. Täytyisi vielä neuloa toiselle kädelle samanmoinen. Ja anteeksi tosipaljon noista huonoista kuvista, täytyi itse ottaa ne ja kämmekäs ei pääse todellakaan näissä kuvissa oikeuksiinsa.

Viimeisenä kuvassa on neulomani sukat, ja molemmilta puuttuu pari. Täytyisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja neuloa parit sukille. Ei ole mitään järkeä säilöä parittomia sukkia, hihi.

Tällä hetkellä himoitsen hirveästi palmikkopöllöpipoa. Täytyy hillitä itsensä ja yrittää tehdä nämä keskeneräiset ja parittomat neuleet ensin loppuun. (Ihan kun pystyisin hillitsemään neulomisvimmaa).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti