lauantai 23. elokuuta 2014

I ♥ syksy


Minä rakastan ja samalla inhoan näitä pimeneviä syysiltoja ja syksyä ylipäätään. Rakastan siinä mielessä, kun voi vihdoista viimein pukeutua melkein miten vain, kun ei ole liian kuuma. Inhoan taas sen takia kun Suomessa tuo pimeä aika tuntuu kestävän niin yltiöpitkään. Siihen ehtii kyllästyä. Tässä yksi päivä töissä jo mietin, että miten tänä vuonna valmistautuisi joulun viettoon. Ja nyt on vasta elokuun loppu, milloin meikäläisestä tuli tällainen "joulufriikki"? Joulu on jo pitkään ollut minun lempijuhlani, silloin perhe kokoontuu yhteen ja pidän siitä. Silloin syödään hyvin ja pelataan varmaan muutama lautapeli, sellaista olen vanhemmiten oppinut arvostamaaan.

Kuitenkin, olen päättänyt tänä vuonna tehdä glögijuustokakun jouluksi, piparkakkutalon ja suolaisia joulutorttuja. En malta odottaa ensimmäisiä lumisateita, on ihanaa kun on pimeää ja lumi tuo hieman valoisuutta. Ja rakastan koristella kodin jouluisesti, jouluvalot parvekkeella vain tuovat sitä omaa tunnelmaansa ja valoa!

2 kommenttia:

  1. Jotenkin aivan ihana postaus! Rakastan sun kirjotustyyliäs, siitä tulee hyvälle mielelle :3 ja tosi kiva tää ulkoasu, varsinkin banneri on tosi upea! c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista