keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Neulonta innostus


Eilen taas neuloin villasukkia, jotka tulevat itselleni. Olen niin ihastunut siihen lankaan, se on jotenkin niin ihanan väristä. Ensimmäistä kertaa tein kantapään ihan itse, viime sukkapariin jouduin kyselemään äidiltä apua. Nyt sukka on enää loppusuoralla, eikä siihen kauaa pitäisi mennä, että valmistuu. Kuva ei tee oikeutta sukan väreille, nuo sinisen ja vihertävän eri sävyt ovat oikeasti ihanan kirkkaat.

Otin myös kuvaa keristä, joista ajattelin seuraavan huivini neuloa. Lanka on Novitan Usva ja odotan innolla, että pääsen huivin kimppuun. Haluan nähdä miltä tuo liukuvärjäys näyttää valmiissa huivissa.

Pipostakin otin uuden, hieman paremman kuvan missä näkyy tuo neulepinta paremmin. Siinä on käytetty kaksoishelmineuletta ja omasta mielestäni se sopii pipoon todella hyvin ja näyttää nätiltä. Mieskin tykkäsi piposta ja myönsi, että värikin oli kiva, hehe! Se on tehty Novitan Hile -langasta. Kuvassa ei näy, mutta langan seassa menee "kiiltävä" lanka ja se tekee langasta ihanan ja erikoisen.




14 kommenttia:

  1. tosi kivan olonen blogi!
    ihanan väristä lankaa, tulee ittellekin himo alkaa neulomaan sukkia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Niin on, sitä aina ostaa ihanan värisiä lankoja ja loppujen lopuksi miettii, että niin, mitähän tästä voisi tehdä. Itselle jo muutaman kerran käynyt näin tänä syksynä. :D

      Mutta hei, ei sitten muuta kuin sukkia neulomaan! Mikäs sen parempaa puuhaa näin syksyllä. :)

      Poista
  2. Voi kauhistuksen kanahäkki miten hullunihanat sukat sinulla onkaan tuloillaan! Iski himo hyökätä itsekin lankakerien ja puikkojen ääreen..:D

    PS. Tykästyin todella paljon blogiisi, tämähän on vallan ihana tapaus! Värit sointuvat hyvin yhteen, bannerisi on yksinkertaisesti upea, kuvasi ovat todella kauniita, sekä tekstisikin on mukavaa luettavaa. Jään ehdottomasti seurailemaan sinua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hienoa, että meikäläisen neulonnat saavat muutkin innostumaan. Se on oikeasti jotenkin rentouttavaa puuhaa, makoilla viltin alla, sytyttää vaikka muutama kynttilä, katsoa leffaa ja neuloa samalla. :)

      Kiitos todella paljon blogin ulkoasun kehusta ja lukijaksi liittymisestä. ♥

      Poista
  3. Aivan ihanan isoja ja hyvälaatuisia kuvia sun blogissa!:)

    http://combering.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Eikä! Sun banneria on varmasti kehuttu paljon mutta mie kehun lisää.. On varmaa yksi upeimmista mitä oon nähny :-) Ja muutenkin tykkään tosi paljon ulkoasusta! Neulomista ei ole kyllä itsellä tullut harrastettua pitkään aikaan, mutta tekisi melkein mieli uudelleen aloittaa ja kutoa vaikka lämpimät lapaset. :-3 Tuo pipo on kyllä aika bueno! <3


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kehuista! :) Joo lapaset olisi kyllä hyödylliset tehdä, mutta vielä en ole törmännyt sellaiseen lankaan mikä innostaisi niitä neulomaan. Tänä vuonna ostin juuri työkaverin neulomat tumput, joissa on pöllö kirjoneuleena, en välttämättä siis uusia tumppuja vielä tarvitsekaan. :D

      Hih kiitoksia myös pipo kehusta, se on ihanan pinkin värinen. ♥

      Poista
  5. Mullekki on tullut sairas hinku neuloa koko ajan jotain, vielä en vaan oo löytäny sopivaa lankaa mun suunnittelemaani huiviin :/ Kivat sukat sulla muuten tulossa! :)

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä etten ole ainoa. Se on varmaan tämä syksy/talvi/armoton kylmyys mikä aiheuttaa sen. Minkälaista huivia suunnittelet? Itsellä kanssa mietinnän alla muutama huivi, en osaa päättää tekisinkö tuubihuivin vai normaalihuivin. Kauhea valinnan vaikeus. :D

      Poista
  6. Oi että kuinka ihanan lämmin sävyinen blogi sinulla! Neuletyösi sai minutkin haaveilemaan uusista ihanista todella pitkävartisista villasukista ja isosta kaulahuivista..<3'

    http://pinjafin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että tykkäät. :) haha, minäkin haaveilen muhkeasta huivista ja pitkistä villiksistä (♥), pitäisi vaan saada haaveet neuleiksi.

      Poista
  7. Tuosta Usvasta saat varmasti hurjan kivan huivin. Ite tein toissa talvena liukuvärjätystä Novitan Puro -langasta muhkean ja lämpimän huivin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo Usva on yhtään samanlaista kuin Novitan Metso -lanka, niin siitä tulee kyllä upea. Tällä hetkellä on Metso -langasta kesken huivi ja näyttää aika hyvältä ne värit. :)

      Poista