tiistai 21. lokakuuta 2014

Uutta ilmettä


Päivitin ulkoasun pitkästä aikaa, sillä edellinen alkoi jo hieman kyllästyttämään. Vaikka siinä ei sinänsä mitään vikaa ollutkaan, kyllästyn vain kauhean nopeasti. Toivottavasti ulkoasu toimii jokaisella oikein ja mitään suurempia häröjä ei löydy!

Vertailun vuoksi laitan tähän alkuperäisen ja muokatun kuvan tuosta otsikkokuvasta. Kuva on otettu eilen ja siinä on uudet ihanat tuikkutelineeni.


2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Rakastuin heti ulkoasuun, se on ihanan hempeä muttei kuitenkaan liian yksinkertainenkaan :) Postauksissasi on sopivasti helppolukuista tekstiä ja kauniita, laadukkaita kuvia, joten tätä blogia lukisin mielelläni, jos aihealue olisi enemmän lähellä sydäntäni. Yksi pienoinen miinus siitä, että postauksia tulee välillä melko harvoin, mutta sekin on kai kiinni ihan bloggaajasta, että kuinka usein jaksaa kirjoitella. Tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ihanaa, että tykkäät ulkoasusta. Se on aina kiva kuulla, että joku pitää blogin layoutista. Käytän sen suunnitteluun, viimeistelyyn ja koodaukseen niin paljon aikaa ja vaivaa, että on ihanaa kuulla, että siitä tykätään. Kiitos kovin mukavista sanoistasi. ♥

      Postausten vähäisyyteenkin on syynsä, jouduin jokin aika sitten aika ronskilla kädellä poistelemaan vanhoja postauksia. Onnistuin blogger -tililtä poistamaan suurimman osan kuvista ja ne hävisivät myös postauksista. Luonnollisesti en enää muistanut, että mitä kuvia missäkin postauksessa oli ollut ja koin helpommaksi sitten vain poistaa ne. :)

      Poista