maanantai 20. lokakuuta 2014

Puikkohuvia


Viime aikoina on ollut elämä vähän hektistä, en jaksa sen paremmin siitä kertoa, mutta ajattelin jakaa kuvia tekemistäni neuleista. Syksy tulee ja mikäs sen mukavempaa kuin laittaa kynttilät palamaan ja käpertyä sohvalle viltin alle neulomaan ja katsomaan telkkaria.

En ole neulonut muutamaan vuoteen, mutta nyt taas jostain syystä innostuin siitä ja olen ottanut itselleni muutaman projektin työn alle. Ystävälle villasukat, itselleni tuubihuivi ja pipo ja miehelle kaulahuivi ovat jo valmistuneet. Vielä olisi listalla villasukat itselleni ja kaksi kaulahuivia. Neulominen on kyllä mukavaa ajanvietettä. Kuvaa miehen huivista ei nyt ole, mutta kuvissa siis tosiaan ystävälle tehdyt villasukat ja omaan käyttöön tuubihuivi sekä pipo.




8 kommenttia:

  1. Oi vitsit kun olis ittellänikin aikaa kutoa. Tuli kauhee kutomishimo näitten sun kuvies takia! :) heh.

    http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ei sitten muuta kuin puikot heilumaan ja neulomaan. Näitä kun tekee niin saa tosi ihania joululahjoja tehtyä. :)
      Täytyy järjestää aikaa neulomiselle, sitä voi siinä samalla tehdä, kun katsoo vaikka telkkaria. Se on siitä kiva "harrastus".

      Poista
  2. Vau! Tosi hienoja ja olet taitava! Osaisinpa itsekkin! :)

    http://self--made.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jos yhtään tykkää käsitöistä, niin äkkiäkös sitä vaikka netin kautta opettelee. :)

      Poista
  3. Tosi hienoja töitä. Itse en osaa vielä tehdä mitään, mutta ehkä sitten myöhemmin kun saan aloitettua. :)

    http://behindthebookdust2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep, tekemällä oppii ja sitä rataa! Pitäisiköhän meikäläisen kirjoitella jotain noista ohjeista ylös mitä olen töihini käyttänyt.. olisi ehkä käytännöllistä jakaa niitä myös täällä blogissa kaikille. :)

      Poista
  4. Oisi kyllä mahtavaa jos viitsisit jotain noista kirjoitella. :) Kiitos muuten ideasta tehdä minun blogiin postaus Hemmosta, toteutinkin sen jo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin sitten käydä lukaisemassa se. Rakastan eläimiä niin on kiva aina lukea toisten eläimistä tai katsella kuvia. :) Tarvinnee sitten kirjoitella ohjeita tänne. :)

      Poista